2008 08 26 Atviras susirinkimas

KVIEČIAME Į ATVIRĄ SUSITIKIMĄ TEMA
ANGELAI: MITAS AR AKTUALI TIKROVĖ?
SUSITIKIMAS SU KNYGŲ „ANGELAI“ (analizuojančios žmonių, susidūrusių su angelais, liudijimus) IR „STEBUKLAI“ (pasakojančios apie stebuklingą Dievo veikimą įvairiose situacijose), AUTORIAIS
HOPE ir GEOFF PRICE

Susitikimas vyks:
Rugpjūčio 26 d., 19 val.
šv. Apašt. Jokūbo ir Pilypo bažnyčios studijoje
(įėjimas per kiemo pusę, nuo Lukiškių aikštės)

Apie kalbėtojus. Pagal išsilavinimą, Hope yra medicinos sesuo, Geoff‘as – agronomas. Ketverius metus jie kaip misionieriai dirbo Afrikoje plėtodami žemdirbystę bei miškininkystę. Grįžęs iš misijų, Geoff‘as studijavo teologiją ir vėliau buvo įšventintas Anglijos Bažnyčios (anglikonų) kunigu bei dirbo įvairiose šalies parapijose. Hope išgirdo Viešpaties kvietimą parašyti knygą apie angelus, ką ji, surinkus šimtus liudijimų iš žmonių, patyrusių susitikimą su Dievo angelais, ir padarė. Vėliau ji kartu su Geoff‘u parašė ir knygą „Stebuklai“, kurioje aptarė daugybę stebuklingo Dievo veikimo žmonių gyvenimuose, liudijimų. Pasak jų, išgirsti tokią daugybę liudijimų apie neįprastą Dievo veikimą įvairiose žmonių gyvenimo situacijose, jiems buvo tikra privilegija.
Šiuo metu Geoff‘as darbuojasi Londono pakrašty esančioje parapijoje, o Hope ir toliau slaugo nepagydomomis ligomis sergančius ligonius. Abu jų vaikai - sūnus Lukas ir duktė Naomi – jau sukūrę savo šeimas ir padovanoję tėvams keturis anūkus. Visi jie myli Viešpatį ir seka juo savo gyvenime.

Komentarai

Anonimiškas sakė…
ar si info (o taip pat ir pats susitikimas) skirtas tik jums? :)
ar i si susitikima gali ateiti ir "parapijieciai"? :)
Jonas sakė…
Tai ATVIRAS susitikimas, į kurį kviečiame VISUS norinčius ir galinčius ateiti!;)

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas