DM info: Šios dienos susirinkimas ir praėjusysis

Laba:)
Siandien susirinkimas vyks siek tiek anksciau nei iprasta - 18:15 ten pat kaip visa laika:) Po to norintys eis i "Meiles keliones" koncerta Bernardinu baznycioje (daugiau informacijos).

Jono pasidalinimas apie praejusi susirinkima - tiems kurie nebuvo, kad suzinotu kas kaip, o tiems kurie buvo - kad prisimintu:)

Po karstos arbateles, skaniu sausainuku ir draugisku pasisnekuciavimu dalies prasidejo „oficialioji“ susirinkimo dalis.

Leona susirinkima pradejo dalindamasi pamastymais apie ateinancius metus ir tuo, ka pastebejo kalbedamasi su bendruomeniokais asmeniskai. Tikriausiai pastebejote ir patys, kad visi isivaizduojame benduomene ir tikimes is jos ar kartu su ja, siek tiek skirtingu dalyku. Taip pat daznai diskutuojame apie tai, kaip jauciamasi bendruomeneje, kas patinka, kas nepatinka, ko daugiau noretusi ir pan., taciau jos taip ir lieka grupelese. Del to butu labai faina, kad visi kartu apie tai padiskutuotume. Ir kas svarbiausia, kad kievienas turetumete savo asmenine nuomone. Ir ja atvirai galetumete issakyti. Nes kaip pernai metu patirtis parode - kartu sugalvota ir nuspresta susirinkimu tvarka visiems labai patiko. Todel gavom praktine uzduoti rimtai pagalvoti ir atvirai, saziningai ir kuo konkreciau atsakyti i kelis klausimus:

Ø Kas tau yra bendruomene?
Ø Ko tikiesi siais metais bendruomeneje?

– Ka naujo siais metais noretum suzinoti, ismokti?
– Kame noretum pagilinti savo zinias, patirti?
– Kame noretum pasitarnauti siais metais bendruomeneje?
– Ka noretum nuveikti kartu su bendruomene?

Ø Ko tikiesi, noretum pasiekti, kaip isivaizduoji bendruomene po 5 metu?

Leona dar dalinosi apie tai, kad svarbu yra buti bendruomeneje ne formaliai. Gyvenam viena karta, tai dar formaliai praleisti metus (kurie nepasikartos) neverta. Nesvarbu kokia dali sirdies ar laiko, ar pan. galite skirti bendruomenei, bet svarbu kad tai butu tikra.
Laiko yra iki rugsejo 26 d. susirinkimo. Tadien kiekvienas gales pasisakyti!;) Atsakymus galima atsiusti ir el. pastu tiesiai Leonai.
Ta vakara dar buvo nemazai maldos ir slovinimo kartu su susikaupimu bei susimastymu.


Iki pasimatymo sivakar, Leona +

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas