Parama bendruomenei

Naujiausia informacija:
Bendruomenes susirinkime (kovo 22) (daugumos nubalsavus "uz") nutarta i bendruomenes izda rinkti savanoriska auka - po 5Lt per menesi nuo kiekvieno. Kas negali paaukoti 5Lt gali aukotie tiek kiek gali (50ct irgi pinigai...). Sie surinkti pinigai bus naudojami zvakems, arbatai, kavai cukrui ir pan. - t.y. tam, kas reikalinga kiekvieno susirinkimo metu. Jei liktu pinigu - butu parama rekolekcijoms ar kitoms isvykoms. Kiekviena menesi Vita ruos ataskaitas - kiek pinigu buvo paaukota, kiek ir kam isleista - kad viskas butu skaidru.

------------------------------------
Labai prašytume kiekvieną iš jūsų pagalvoti dėl bendruomenės iždo.
Visi kartu aptarsime ir priimsime bendrus sprendimus bendruomenės susirinkime dėl aukojimo į bendruomenės iždą, t.y.:
- Ar šitos aukos reikia?
- Rekomenduojamos aukos dydis ?(dabartinis siūlymas iki 5Lt kas mėnesį);
- Kam tiksliai bus naudojama (einamieji reikalai – arbata, žvakės ir kt. – dabar išleidžiam apie 25Lt per mėnesį)?
- Kur būtų naudojami „atlikę“ nuo aukos pinigai?

Visada laukiama jūsų parama bendruomenei:

a) galite pervesti internetu i DM saskaita.Pinigeliai reikalingi arbatai, papuosimams, taip pat bendruomenioku, negalinciu susimoketi uz evangelizacijas ar rekolekcijas, paramai.

b) arba susirinkimu metu paduoti Arturui, o jei jo nera, Leonai

ir dar prasymas:
Kreipiamės i visus galincius ir norincius padeti. Labai reikalinga finansine parama Alfa kursui. Alfa kurso kompaktu isigyjimui reikia 250 lt, projektoriaus nuoma - 40 lt vienam vakarui. Sis kursas dalyvavusiems rudeni zmonems padejo atrasti Dieva savo gyvenime: kai kuriems tai padejo atnaujinti santyki su Dievu, o kai kurie prieme Dieva i savo gyvenima pirma karta. Kai kurie is sio kurso atejo i musu bendruomenes nauju zmoniu grupele. Taigi Dievo karalyste pleciasi!!!Tad sio kurso metu Dievas dare daug dalyku. Tad jusu parama butu panaudota labai tikslingai.
Noredami paremti geriausia butu, kad susisiektumete su Igoriu - Alfa kurso vadovu.
Dekojame uz parama.
Tikime, kad Dievas pasirupins visom iskilusiom problemom ir kad galesime ir toliau tarnauti Alfa kurse Dievui ir dalyviams.
ALFA KURSO Prie "Dievo menuliu" KOMANDA
(Igoris, Aukse, Zivile, Aurelija, Valdelis, Rimutis, Kristina, Dalia, Vita)

Komentarai

ugne sakė…
gerai pagalvojus, tai ateinant karta ar du per menesi, as neisnaudoju tu 5lt. bet cia siaip, pragmatiskai. jei jau duoti, tai tikrai ne del oficialaus mokescio.

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas