Kas mes - "Dievo mėnuliai"?

DM – grupė žmonių: studentai (pažymių vidurkis nėra svarbus), dirbantys (darboholikai ir ne), šeimos (su daug vaikų arba be jų) bei visi kiti šioms įvardintoms grupėms savęs nepriskiriantys asmenys, renkamės kartą per savaitę kartu melstis, skaityti Bibliją ar šiaip pasikalbėti apie gyvenimą prie arbatos (kartais būna ir pyrago arba net sumuštinių!).

Jei skaitai apie mus, tai gal tau tiesiog yra įdomu išgirsti daugiau apie tikėjimą arba pamatyti žmones, kurie šiais laikais dar tiki Jėzų – prašom užsuk į mūsų susirinkimą, kuris vyksta kiekvieną antradienį 19 val. be išimčių.

O gal esi tikintis ir ieškai būdų kaip tą tikėjimą pagilinti ar ieškai kompanijos melstis, nes nesinori tik vienam? Arba gal tu ieškai bendruomenės, bendraminčių žmonių, su kuriais galėtum ką nors nuveikti „dėl Dievo Karalystės” – taip pat labai laukiame tavęs!

Beje, evangelizacinės katalikų bendruomenės „Dievo mėnuliai“ pavadinimas kilo iš bendruomenės narių troškimo savo gyvenime ir veikloje atspindėti Kristaus teikiamą šviesą panašiai, kaip mėnulis, pats nešviesdamas, atspindi saulės šviesą.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas