2009 09 26 Krikščioniško roko festivalis

Sveiki!
Krikščioniško roko muzika budins Vilnių
Šį šeštadienį, rugsėjo 26 d., kaip ir kasmet kviečia krikščioniškoroko muzikos festivalis „ATBUDIMAS 2009“. Jis vyks Vilniuje, Vokiečiųg. 20, Vilniaus evangelikų. liuteronų bažnyčios kiemelyje. Koncerto pradžia 18 val. Įėjimas nemokamas.
Krikščionybės žiniasklaidos tarnybai vienas iš šio festivalioorganizatorių Tomas Pavalanskas-Kalvanas sakė, kad festivalis„Atbudimas“, nepaisant visų negandų užklupusių mūsų šalį, jau vykstašeštą kartą. „Smagu, kad vis daugiau žmonių ir gerbėjų ateinapasiklausyti ir pabūti kartu paskutines šiltas rudens dienas.Džiaugiamės, kad daug grupių ir jaunimo kuria muzika, gyvena muzika,serga muzika. Festivalyje per šiuos metus pasirodė labai įvairiųstilių ir pasaulėžiūrų grupės iš Lietuvos, Latvijos, Estijos,Vokietijos, Kanados ir kitų šalių. Klausytojai galėjo išgirsti nuomelodingo bliuzo iki sunkaus metalo stilių grojančias grupes“, -pasakojo muzikantas ir festivalio organizatorius Tomas.
Nemiegok ir nepraleisk pirmųjų šalnų ir paskutinio rudens open-air festivalio!
Jums neleis užmigti ASHTREY, Gyvai, Benas & QUEST RISING ir kitimuzikantai. Šildys muzika ir arbata, džiugins pažįstami veidai irjaukus kiemas.
Šis koncertas, galima sakyti, kaip įžanga į aštuntąjį Šiuolaikinėskrikščioniškos muzikos festivalį „Sielos 2009“. kuris lapkričio 21 d.vyks Mažeikiuose.

Krikščionybės žiniasklaidos tarnyba
Informacija apie festivalį Atbudimas tel. 867605538

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas