2008 12 17,18 Šventiniai Alfa kurso vakarai (2!)


Artėja iškart net 2 šventiniai Alfa kurso vakarai:
si treciadieni (gruodzio 17 d.) 19 val. sv. apastalu Pilypo ir Jokubo baznycios studijoje (Vasario 16-osios g. 10, Vilnius; šalia Lukiškių aikštės)
si ketvirtadieni (gruodzio 18 d.) 19 val. Švč. Mergelės Marijos nekaltojo prasidėjimo bažnyčioje (Sėlių g. 17, Vilnius (čia Žvėryne))Tu, Tavo draugai, pazistami ir artimieji esate laaabai kvieciami ir laukiami!;)

Alfa kurso komandos


Na o cia siek tiek kas sias 10 ir daugiau savaiciu jau vyksta siose baznyciose per Alfa kursus:

Apie Jokubo Alfa:
atrodytu mistika, bet sis jokubo alfa yra ypatingas - jokiu nesutarimu ir nesusipratimu komandoje (gal augame?), atejo kiek reikia zmoniu ir dar keli zmones uzrezervavo vieta kitam alfai, uzteko pinigeliu, ir kai jau niekas neaukojo, atsirado zmoniu, kurie sukrapste bent po 10lt aukai.atrodytu, viskas numatyta ir is aksto patepta :)Praejes Alfa savaitgalis toks geras buvo, kad visi ejo maldos, slovinimas kaip niekad i tema buvo (siejant su malda), gaube ramybe ir gera nuotaika.po savaitgalio visi atsipalaidavom, bet per komandos pasidalinima del savaitgalio susivokem, jog esam tik pusiaukeleje ir palikti viska tolesnei savieigai butu didele klaida.. aciu Dievui, kad parode, jog dar ne pabaiga. supratau, kad visu papildomos maldos uz alfa savaitgali tikrai veike ir nenuejo veltui.

Apie Zveryno Alfa:
I Alfa susibure gana didele komanda (10 zm.), is kuriu dauguma nebuvo praktiskai nieko girdeje nei kas tai yra, nei su kuo tai valgoma, taigi tai pusiau tikrieji dalyviai:)
Zmoniu atejo na kiek daugiau nei komandos nariu ir praktiskai dauguma istvermingai arteja prie finiso tiesiosios.
Laikas praejo labai greitai!.. Ir tikrai matosi sventosios Dvasios veikimas, vedimas zmoniu gyvenimuose. Ypac tai pasijaute savaitgalio metu ir po jo.
Aciu labai visiems uz visapusiska palaikyma!

Aurelija (nuo Jokubo) ir Jonas (nuo Zveryno)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas