2008 09 12-14 Savaitgalio rekolekcijos Guronyse

Kviečiame į dvasinės atgaivos savaitgalį studijuojančiam jaunimui

Jis parodė jiems savo meilę iki galo (Jn 13,1)

Rugsėjo 12-14 d.d. Guronių rekolekcijų namuose

„...aš esu tikras, kad nei mirtis, nei gyvenimas, nei angelai, nei kunigaikštystės, nei dabartis, nei ateitis, nei galybės, nei aukštumos, nei gelmės, nei jokie kiti kūriniai negalės mūsų atskirti nuo Dievo meilės, kuri yra mūsų Viešpatyje Kristuje“ (Rom 8,38-39)

Jėzaus giliausias troškimas buvo ir tebėra, kad per Jį mes būtume viena su Tėvu Šventojoje Dvasioje. Tokia vienybė Jėzaus aukos dėka nebėra iliuzija, bet tikrovė, gimstanti iš begalinės Dievo meilės mums. Ji teikia mums džiaugsmą ir ramybę, ji išsilieja mūsų tarpusavio meilėje. Šiuos dalykus geriau suprantame ir jais giliau gyvename, kai skiriame laiko maldai, tylai, Dievo žodžio klausymuisi, dalijimuisi savo tikėjimu su kitais.
Visų, trokštančių dvasinės atgaivos, laukiame Guronių rekolekcijų namuose rugsėjo 12-14 d.d. Renkamės 12 d. (penktadienį) 18 val., išvykstame namo (arba į jubiliejaus iškilmę Šiluvoje) sekmadienį Šv.Kryžiaus išaukštinimo šventėje po pusryčių.

Praktinė informacija
§ Guronių rekolekcijų namai yra Kard. V.Sladkevičiaus tėviškėje netoli Žaslių geležinkelio stoties, lengvai pasiekiami traukiniu iš Vilniaus ir Kauno (daugiau informacijos, kaip atvykti į rekolekcijų namus, rasite http://kaisiadorys.lcn.lt/izymybes/rozinio-parkas/)
§ Norinčius dalyvauti prašytume užsiregistruoti iš anksto, vėliausiai iki ketvirtadienio (11 d.), nes vietų skaičius ribotas. Bus suteiktas maitinimas ir nakvynė; dalyvio įnašas – laisva auka.
§ Informacija ir registracija el. paštu rekolekcijos_sje@hotmail.com arba tel. 8 610 03173 (galima registruotis SMS)

Eucharistinio Jėzaus seserys

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas