2006 11 25 Kristaus Karaliaus šventė

Sveiki Bičiuliai,

Mūsų liturginiai metai baigiasi. Ateinantį sekmadienį kartu su visa Baznycia švęsime Kristaus Karaliaus šventę, pradėsime naujuosius liturginius metus. Todėl kviečiame šeštadienio vakare dalyvauti vigilijoje ir naktinėje adoracijoje.

Lapkričio 25 d, šeštadienį 20.30 renkamės.
21.00 Vigilija. Po vigilijos - naktinė adoracija. Vigilijos liturgijoje giedamos psalmės, skaitomos ištraukos iš Biblijos ir Bažnyčios tėvų raštų. Taip pagal seną Bažnyčios tradiciją pradedamos didžiosios šventės.

Adoracija tęsis visą naktį, budint po 1 valandą pakaitomis. Norintys galite likti nakvoti vienuolyne.
Lapkričio 26 d. sekmadienio rytą 8.00 švęsime Rytmetinę - tai vėl iškilmingas ir džiaugsmingas psalmių giedojimas garbinant Kristų - visatos Valdovą. Po maldos - bendri pusryčiai.

Jei norėtumėte pasilikti nakvynei, malonėkite apie tai pranešti iš anksto tel. 2 75 02 10, mob. tel 8 650 20120 arba el. paštu assumpt@takas.lt. Atsineškite miegmaišį arba patalinę, taip pat maisto suneštiniam pusryčių stalui. Mūsų adresas: Želvos g. 14 (Senoji Šeškinė), važiuoti 2, 6, 43, 40, 5, 24, 46, 45 autobusais iki stotelės "Šeškinė".

Maloniai jūsų visų laukiame ir džiaugiamės, kad tą naktį galėsime kartu garbinti mūsų Viešpatį ir melsti Jo karalystės atėjimo pasauliui.

Seserys asumcionistės
______________________________________________

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas