Savaitgalis Šiluvoje

Artėjant Sekminių šventei, visus norinčius kviečiame į bendruomenių ir maldos grupelių savaitgalį Šiluvoje. Savaitgalio tema yra „Sekminių belaukiant“. Tai puikus laikas sustoti ir iš naujo apmąstyti Šv. Dvasios vietą mano kaip krikščionio ir kaip Bažnyčios nario gyvenime.
Savaitgalį su mumis bus – Peter Herbeck (Petras Herbekas). Jis yra „Renewal Ministries” (Atsinaujimo misijų) viceprezidentas ir direktorius. Ši organizacija yra skirta katalikų atsinaujinimui ir pasaulinei evangelizacijai. To siekiama veikiant per televiziją, radiją, įvairius leidinius, konferencijas ir misijų rekolekcijas bei suvažiavimus. „Renewal Ministries” remia evangelizacinę Katalikų Bažnyčios misiją įvairiose pasaulio šalyse. P.Herbekas prižiūri pasauliečių misijinių komandų darbą Rytų Europoje, Azijoje, Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje, Pietų ir Šiaurės Amerikoje. Jis darbuojasi tam, kad paruoštų katalikus pasauliečius tinkamai atsiliepti į Šventojo Tėvo kvietimą Naujajai Evangelizacijai. P.Herbekas taip pat yra vienas iš savaitinės televizijos laidos „Mūsų pasirinkimas“ vedėjų. Jis dažnai kalba konferencijose ir yra parašęs daug straipsnių apie evangelizaciją ir dvasinių dovanų praktikavimą. Jis taip pat yra naujos knygos „Kuomet galingai nusileidžia Dvasia“ autorius. P.Herbekas turi Šv. Tomo Universiteto (St. Paul, Minesota) filosofijos laipsnį ir Šventosios Širdies Seminarijos (Detroitas, Mičiganas) teologijos magistro laipsnį. Jis su savo žmona Debbie ir keturiais vaikais yra aktyvūs Kristaus Karaliaus parapijos (Ann Arbor, Mičiganas) nariai.

INFORMACIJA:

Laikas: balandžio 29 – gegužės 1 d. Renkamės penktadienį 19-20 val., baigsime sekmadienį apie 15 val.

Vieta: Šiluva, Jono Pauliaus II namai.

Gyvenimo sąlygos: tikiuosi, kad jūs jau esate buvę Jono Pauliaus II namuose, Šiluvoje ir žinote gyvenimo sąlygas. Kas nėra buvęs trumpai pasakysiu, kad gyvenimo sąlygos yra labai geros. Namas yra trijų aukštų, tai visi arba bent jau didžioji dalis žmonių, bus apgyvendinti kambarėliuose po 2-4. Kambariai turi tualetus ir dušus. Name yra koplyčia.

Kaina: 46,- Lt.

Turėti: Šv. Raštą, užrašus, miegmaišį, avalynę persiauti name. Atvirą širdį… ir bendruomeniškumą 

Programa: Penktadienis – registracija, vakarienė, adoracija su šlovinimu …

Šeštadienis: laikas asmeniniai maldai, konferencijos, šlovinimas, užtarimo malda…

Sekmadienis: laikas asmeniniai maldai, Eucharistijos šventimas, konferencija, ir… pietūs.

Registracija: visus norinčius dalyvauti prašome iki 2005 balandžio 27 dienos (trečiadienio) registruotis pas Ramunę e- mailu: rak@minoil.lt arba telefonu 8 699 54992.


Jei Jums kyla klausimų taip pat skambinkite arba rašykite Ramunei

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas