DM: Upėmis...

Sveiki,
Taigi yra pasiulymas plaukti baidaremis kartu su broliais dominikonais (br. Marc-Antoine (is Prancuzijos) ir br. Mindaugas), du labai mieli dominikonai...
Na jei kalbeti apie labiau praktinius dalykus tai jau yra rezervuota 10 baidariu liepos 24-27 dienomis (ketvirtadienis-sekmadienis). Galima plaukti nuo ketvirtadienio iki sekmadienio arba jeigu tai neiseina, nuo sestadienio iki sekmadienio, arba atvaziuoti sestadienio vakarui - kur irgi numatyta smagi programa (br.Pijus zadejo atsivesti saslyku!).
Baideres nuomos kaina vienai dienai 60lt (30Lt zmogui).
Ka dar pasakyti ... ? Ah, plauksime siomis upemis : Aiseta-Kiauna-Zeimena. Ah, ir dar yra galimybe issinuomoti pirti sestadienio vakare (cia jau eigoje galesim nuspresti).
Susidomejusius ir noricius paplaukioti - prasau rasykite, skambinkite man. Taip pat visada galite kreiptis i mane del bet kokiu iskilusiu klausimu.
e-pastas: mindaugas_op@yahoo.fr
tel: 8-629-51859
Mindaugas

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Brrrrrrr, kokia beraščių komanda. O gal čia rašė prancūzas, neseniai lietuvių kalbos pasimokęs? Vienok nors ir labai norisi katalikiškos veiklos, su tokiais atsilikėliais ir begėdžiais man nepakeliui. Prisiminę sentenciją, kas Dievo - Dievui, kas cieciriui - ciecoriaus, nepamirškit ir vadovėlių, ne kyla įtarimas,kad jei rašyt nemoki, tai vargu bau pajėgsi krikščioniškų principų laikytis. Tiems dalykams reikia daugiau valios ir pastangų, nei penktos klasės kursą išmokti.
ugne sakė…
ajetau koks piktas pasisakelis... o man graziai parasyta..

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas