2008 04 14;19 Susitikimai su P.S.Williamsonu

Sveiki mielieji,
2008 m. balandžio 17 d. 19 val. arkivyskupijos katechetikos centro salėje ( A. Jakšto g. 4, Kaunas) susitikimas maldos grupėms „Dievo Žodis Bažnyčios gyvenime ir misijoje“ su prelengentu iš JAV teol. dr. Peteriu S. Williamsonu.
Taip pat svečias iš JAV dr. P. S. Williamsonas dalyvaus vidinio išgydymo pamaldose Švč. M. Marijos Ėmimo į Dangų (VytautoDidžiojo) bažnyčioje balandžio 14 d. 16.45 val.

Dr. P. S. Williamsonas yra Mičigano valstijos Detroito Švč. Širdies pagrindinės seminarijos dekano pavaduotojas ir kurso apie NaująjįTestamentą dėstytojas. Jis yra knygos „Katalikiški Šv. Rašto interpretavimo principai“ (Roma: Biblijos instituto leidykla, 2001) autorius bei knygos „Jonas Paulius II ir naujoji evangelizacija“ (San Francisco: Ignatius leidykla, 1995) bendraautorius. 2000 m. apsigynėbiblijos teologijos doktoratą Grigaliaus universitete Romoje.Dr. Williamsonas koordinuoja Renewal Ministries (atsinaujinimo tarnystės) darbą Lietuvoje ir Kazachstane. Jis yra vedęs pasaulietis, daugiau kaip 30 m. aktyviai dalyvaujantis Bažnyčiosveikloje: evangelizacijoje ir dvasiniame atsinaujinime. Pirmąkart į Lietuvą Peteris su žmona Marsha atvyko 1993 m. ir yra lankęsi čia daugiau nei 15 kartų.

Katalikų evangelizacijos centras

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas