DM info: Geros valios žmonėms :)

La:)
Visi kartu nusprendem, kad labai gerai butu sarasas darbu, kuriems reikalngi savonoriai (nes savanoriai gali nezinoti, kad jie labai reikalingi ;) ).
Taigi siuo metu esantys darbai:
- Vaiku prieziuros ir pagalbos mamoms (atvykti i susirinkimus) koordinavimas (reiketu pasiteirauti mamu, ar susirinkimo diena jas reikia atvesti i susirinkima ir susitarti su savanoriais vaiku priziuretojais ir vairuotojais del pagalbos) - skubus!
- Vaiku prieziura susirinkimu metu (aktualu: 10-17d., 10-24d., 10-31d. Galima zinoma registruotis ir toliau, kitam menesiui... norintys nesipeskite, visiems uzteks;) );
- Mamu ir vaiku atvezimas i susirinkima (aktualu: 10-17d., 10-24d., 10-31d.)
- Giesmiu aplanko sutvarkymas (sutikslinimas su slovintojais ar giesmes, kurias jie noretu giedoti yra atspausdintos ant skaidriu ir bendrai skaidriu surusiavimas (nes aplanke betvarkele) - visos priemones yra paruostos (naujas aplankas, skaidres, imautes) (aktualu iki saplio 17-24d.);
- Giesmiu projektavimas susirinkimu metu (reiketu issiaiskinti ar susirinkimo metu bus slovinimas, jei taip, tai pastatyti ekrana, projektoriu ir maldos metu padelioti giesmiu skaidres) (aktualu iki 10-17d.).
- Atmintines naujai pas mus ateinantiems rengimas (reiketu pagalvoti kokia informacija butu aktuali naujai ateinantiems zmonems, ja paruosti, sumaketuoti ir atspausdinti (siulausi i konsultacijas;)).

Savanoriai rasykite man:)
Jei matote, kokiu nors dar skubiu darbu - prasau, papildykite.

Nekantrauju is jusu isgirsti,
Leona

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas