DM info: Fokoliarų kvietimas

Vakar susirinkimo metu mus aplanke Fokoliaru jaunimas, kvieciantis prisideti prie ju inicijuojamo projekto brolybes tematika.

Norintiems palaikyti vakarykste pazinti ir susidomejusiem:
- pirmasis renginys (kur bus pristatytas ir projektas ir bendrai veiklos) - si sestadieni (21d.) 10 val - sv.Misios Jezuitu gimnazijos koplycioje, 11val pristatymas, telefoninis-tiltas su jaunimu is kitose salyse vykstanciu tokiu pat renginiu - norit suprasti, susipazinti su esamu jaunimo potencialu.

Inicijuojamo projekto ideja vienyti esamas bendruomenes, grupeles bendrai veiklai, brolybes akcijoms (kad grupes suzinotu apie kitus, susipazintu, ne konkuruotu, o palaikytu viena kita ir zinoma uzsiimtu atitinkama pagalba tiems, kuriems jos reikia) - uzfiksuoti sias veiklas nuotraukomis, aprasymais, dalyviu pasidalinimais ir is to paruosti knyga "Baltoji kronika", kuria ateinanciu metu geguzes menesi pristatyti visuomenej ir jos svarbiems veikejams didelio tarptautinio renginio metu - parodant, kad jaunimas nera toks blogas kaip apie ji kalbama, kiek daug jo yra, kokias ivairias veiklas vykdo ir pan.

Dievo menuliai yra kvieciami prisideti prie sio projekto savomis idejomis, savais rengiamais renginiais (vieni arba kartu su kitais), prisideti prie rengiamu brolybes akciju.
Iki,
Leona

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Siaip jeigu ka tai rasosi ne fokuliarai bet fokoliarai, nuo italisko zodzio focolare. Cia toks truputi ne i tema pastebejimas.
Anonimiškas sakė…
Ačiū už pastebėjimą!

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas