GYVAI pranešimas spaudai

Pranešimas spaudai

Grupė GYVAI įrašo antrąjį albumą

Praėjus trims metams nuo pirmojo albumo išleidimo, šiais metais GYVAI pagaliau subrandino ir antrąjį. Kovo mėnesį grupė išvyksta į Sankt Peterburge įsikūruią garso įrašų studiją „Solid Rock“. Studijos savininko, prodiuserio Joseph Ruggiero biografijoje tokie atlikėjai ir grupės kaip Cindy Lauper, Aerosmith, Whitecross, Newsboys, George Benson, Clearance Clemmons, jo prodiusuotas grupės White Cross albumas „Triumphant Return“ gavo Dove muzikinį apdovanojimą kaip „Metų albumas“.
„Labai laukiam įrašų. Jau seniai turim pakankamai dainų albumui, ir pagaliau galėsime jas įrašyti. Tai pat labai džiaugiamės, kad galėsime dirbti su J. Ruggiero“, - sako grupės nariai.
Šiuo metu grupė taip pat aktyviai ieško leidybinės firmos, bendrauja su užsienio ir Lietuvos leidybininkais.
Planuojama, kad albume bus 12 dainų lietuvių ir anglų kalbomis. Kai kurios iš jų jau gerai žinomos klausytojams (pvz., „Psalmė“, „Tikiu“ arba „The World“), kitos – visai naujos, niekur dar neskambėjusios dainos. Iki vasaros GYVAI tikisi albumą išleisti ir surengti albumo pristatymo koncertą Vilniuje, o rudenį pristatyti jį koncertuojant ir kituose Lietuvos miestuose.
Gyviečiai žada, kad šį kartą albumas tikrai turės pavadinimą.

www.gyvai.com

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas