DM info: Antradienio (22d.) susirinkimas

Laba,
Antradienio susirinkime:
1) Nieks nepriestaravo, kad zmones paaukoje 2% nusprestu kam juos noretu panaudoti. Tas klausimas buvo apsvarstytas, nes keletas zmoniu, norinciu paremti vaziuojancius i seminara Krokuvoje, pasake, kad remia tais paaukotais pinigais.
2) Sutartas laikas gruodzio 6 diena (antradienis), 18val - kai renkasi norintys prisideti prie kaledinio vakaro organizavimo. Pradine ideja - didele svente kartu su visais draugais, brangiais zmonemis, su koncertu, jam-sessions ir pan. Idejos dar under construction:) ir visi labai kvieciami prisijungti!

Susirinkimai vyko du tuo paciu metu - slovintoju ir "neslovintoju"), pasidalinimai is abieju:

"Gerai sugalvojau ir tikrai turiu ka pasidalinti...vakar tikrai buvo neeilinis slovinimo susirinkimas, bent jau man...pradejom nuo jaukaus pabuvimo prie stalelio prie arbatos su saldumynais ir snekejom apie muzikinius stilius, ritma ir pan., bet tokio dalyko taip mums reikia...nes is tiesu jauciuos netobulejanti...po to kalbejom, apie tai, kaip isivaizduojam slovinima, kiek vadovas turi vadovauti, kiek isiklausyti i kitus...kad turim semtis ziniu is tu, kurie turi daug patirties slovinime...kad neturim megdzioti, bet atrasti tai, kas is tiesu padeda...taip pat kalbejom apie talentu vakara, nes nezinom, kas ka moka...ir man tai is tiesu butu stimulas ka nors pasimokyti naujo su pianinu...
kalbejom apie dainu kurima ir kaip atpazinti, kad gimstanti daina yra skirta butent kurejui, siejasi su jo situacija, ir kai ji is tiesu uzdega kitus zmones...si mintis man pasirode tikrai teisinga, jei nenorim daryti del savo sloves, bet del Dievo...
taip pat kalbejom, kad bandysim grazinti per malda meldimasi garsiai...kad padrasintume kitus, kalbetume ir patys...man tai cia sunkiau, nes as ir taip nekalbu per malda, bet kaip valdas sako, negaliu visa laika daryti taip kaip man patogiau...o galbut is tiesu reikia pabandyti, kad atrasciau..ir zivile sake, kad jei neissakau, tai tarsi apvagiu save ir kitus, kuriems galbut ka nors kalbetu... Na tai va, tiek trumpai apie slovinimo vakara...buvo nepaprastai gera, jauku, galbut pirma karta jauciausi savimi..." (Dalia)

"labas:)
grupeles buvo labai gerai ir tikrai gerai, kad jos buvo mazos,bet as tiesiog norejau isgirsti ir kaip kiti gyvena, norejau tokios labiau visumos. mes grupeleje labai kazkaip gilius dalykus palietem ir malda buvo tokia labai liecianti. buvo gerai.
as vakar gal biski atejau nusiteikus buti kartu ir linksmiau kazka paveikt." (Egle)

"Man tai reikia tokiu susirinkimu. Tai, kuo ten dalinames, labai brangu. Jokioje knyguteje to nepasiskaitysi. Jei grupele butu mazesne, arba taupiau kalbetume, gal liktu daugiau laiko maldai vieniems uz kitus - manau, tai ne maziau svarbu." (Laima)

"Man pimasis slovintoju susirinkimas buvo ypatingas, ypatinga arbatele, pasidalinimas, ypatinga malda. Prie sausainuku, baronku ir arbateles kalbejomes dalinomes apie tai, ko norime, kaip matome slovintojus siais metais, apie tai, ka galvojame veikti, kalbejome apie giesmes ir talentus ir pan. Ir taip dvi valandas..o tada meldemes, nezinau, man tai buvo ypatinga malda, rodes, kad Dvasia jau kaip nusileido<><
Ir dar labai smagu grizti atgal i rusi ir rasti visus taip smagiai geriancius arbata ir plepancius, kai tikejausi jau nieko neberasti,..besimegaujancius kompanija..ach..." (Aukse)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas