DM info: 11.08; 11.15 susirinkimai

Laba visiems:)

Praejusiu dvieju susirinkimu santraukos:

08-11
1) Pasikalbejom ir nuspredem kad yra labai reikalingas laikas (ir progos), kuriu metu butu galima atsiprasyti ir atleisti, susitaikinti su bendruomenes nariais, ant kuriu pyksti ar esi ka jiems pridirbes... tiesiog atstatyti tiesu ir imanomai sveika santyki. Tokios isvados jau buvo prieita rekolekciju metu (sestadienio vakara). Po pokalbiu apie "tokiai veiklai" priimtina forma buvo pasiulyta pagal poreiki daryti susitaikinimo pamaldas ir Misias. Tai galetu buti gruodzio pirma antradieni. Del pacios susitaikinimo eigos nusprendem pasitarti su br.Pijum.
2) Buvo pasiulyta ir patvirtinta bendruomenes taryba - Leona (bendruomenes vadove) + Zivile (slovinimo tarnavimo vadove), Igoris (Alfa kurso vadovas) ir Jonas (Evangelizaciju koordinatorius).

15-11
Buvo pirmasis Biblijos studiju susirinkimas. Kaip jau buvo mineta jas veda Diana (buvusi LKSB-oje).
Is viso bus 8 susitikimai (taigi liko dar 7). Ju metu skaitysime ir analizuosime laiska Kolosieciams. Turekite butinai Biblijas ar bent Naujuosius Testamentus.

Ateinanciam kartui (preliminari data gruodzio 20d. - nebent del Kaledu pasikeistu) - reikia perskaityti Kol 1, 1-24 eilutes. Pagalvoti, paieskoti atsakymu i siuos klausimus:
- kas, kokios savybes yra puoselejamos, auginamos, branginamos mano gyvenime, kokiu nera bet noretum
- kas, kokios savybes jau yra matomos musu bendruomeneje, kokiu noretume, kokiu siekiame.

Keletas minciu apie praeita susirinkima:

"Pats susirinkimas buvo labai fainas, man asmeniskai taip naujai buvo ir gaivinanciai. Ir naudingai, nes i Biblijos studijos pasirode easncios labai svarbios ir reikalaujancios pastangu, bet ne tokios sudetingos, kai studijuojama grupeje..." (Leona)

"Labu.
gaila, kad tiek trumpai tebuvau... tai labai sunku kazka ir pasakyti, ypac ka nors konkretaus.. na bet galiu pabandyti - tikrai toks neeilinis susirinkimas. Ir viesnia tokia sava pasirode. Silta labai. Labai patiko jos trumpas, konkretus ir aiskus ivadas i Biblijos studijas. Tikiuosi, kad kita susirinkima jau paklausyiu vidinio balso ir atsinesiu savo Biblija :) " (Kristina)

"Hmm...:)

Iki siol mano Svento Rasto studijos apsiribodavo tiesiog skaitymu (kaip romano). Bet jauciu kad tai neilgai begales testis – reikia ieskoti kazko giliau… Antradieni supratau, kad net ir teoriniu Rasto studiju ziniu neturiu, nors tai labai reikalinga. Reiks pasitempti!" (Jonas)



"laba.
na, man patiko - tikslu, paprasta ir aisku. kaip pradedanciajai - labai tinka. gaila, kad tik viena laiska isanalizuosime. na, dar kaip yra sakoma, kas per daug, tas nesveika. dar gaila, kad nieko neuzsirasiau... tikiuosi, jog kita karta bent ka nors pasizymesiu sasiuvinyje. nes zinai kaip buna - viena dien zinai ir supranti, o kitais metais net nesuprant kas parasyta...
tik, kaip ir diana sake, noretusi mazesnes grupeles. na va, tokie mano ispudziai. ir kita karta butinai ateisiu. patiko, jog diana labai laisvai bendrauja." (Aurelija)




Palaimintos dienos,

Leona

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas