2008 09 26-28 Bendravimo įgūdžių savaitgalis šeimoms

*Vilniaus Arkivyskupijos Šeimos centras kviečia į Bendravimo įgūdžių mokymus sutuoktiniams*

Sveiki,
2008 rugsėjo 26 - 28d. Birštone vyks bendravimo igudziu savaitgalis.
Uz savaitgali nuo poros yra prasoma 140 Lt (I sia kaina ieina gyvenimas ir maitinimas). I savaitgali poros atvyksta savu transportu.
Norincius dalyvauti siame savaitgalyje, prasome registruotis el.pastu: info@vasc.lt arba telefonu 2644883, nurodant savo vardus ir pavardes, telefono numeri.
Registracija vyksta iki rugsejo 18d. 17val.

Pagarbiai,
Reda

Kas yra bendravimo įgūdžių mokymo programa sutuoktiniams?

Šeima - geriausias asmenybės brandos katalizatorius. Santuoka pakviečia sutuoktinius į nuolatinį asmeninį augimą. Šis augimo kelias turi savo pakilimus ir slėnius. Jis pareikalauja dėmesio ir laiko, žinių ir įgūdžių. Šios programos tikslas - padėti sutuoktiniams jų kelionėje.
Programa skirta poroms, kurios savo santuoką laiko labai svarbiu dalyku ir nori skirti laiko bei dėmesio tarpusavio santykių puoselėjimui, tobulinimui. Programoje jie mokosi bendravimo įgūdžių, kurie padeda tiksliau išsakyti savo mintis ir geriau suprasti sutuoktinį, sėkmingiau spręsti konfliktines situacijas, o bendrai sakant, kurti sėkmingus tarpusavio santykius. Tai gera galimybė dar geriau pažinti vienas kitą.

Programoje siekiame atsakyti į klausimus:

Kaip kalbėti taip, kad būčiau išgirstas ir suprastas?
Kaip klausytis taip, kad girdėčiau ir suprasčiau?

Joje neapsiribojama teorinėmis žiniomis, daugiausia dėmesio skiriama praktiniam svarbiausių bendravimo įgūdžių lavinimui.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas