2006 07 15 Isgydymo pamaldos Kaune, Klaipedoje

Brangieji,
jei kas dar nezino, skubu pranesti apie dar viena Dievo dovana Lietuvai- s.Briege McKenna vizita. S.Briege- vienuole aire, jau beveik 25m. vazineja po visa pasauli skelbdama Evangelija. Dievas jai suteike isgydymo dovana, t.y., kai ji meldziasi, vyksta stebuklai- zmones pagyja is ivairiu ligu- nuo vezio ir paralyziaus iki alkoholizmo ir depresiju. Demesio: gydo NE JI, o JEZUS. Ir tik nuo Jo priklauso, ar zmogus pasveiksta, ar ne.Viena tikrai aisku- kiekvienas, kuris iesko Dievo, grizta perkeista sirdimi.
kodel tai rasau? S.Briege vizitas labai trumpas ir tebus tik 2 atviri vakarai: LIEPOS 15d. (sestadieni) KAUNE didziojoje Prisikelimo baznycioj- 18.00. ir liepos 16d. Klaipedoj, sv.Juozapo darbininko baznycioj.
Tikrai kvieciu ir jus, ir jusu pazistamus- ypac- fiziskai ar dvasiskai sergancius zmones.Pati pries kelis metus esu buvus jos vedamoj konferencijoj Censtachovoj - susirinko apie 12 000 zmoniu. Minia ir cia bus todel, kas galit, ateikit anksciau.

daugiau info: www.katalikai.lt skelbimu skiltyje
arba-angliskai; www.sisterbriege.com

beje, isejo jos knyga, kurioje ji pasakoja savo istorija, kaip pati buvo stebuklingai isgydyta, kaip gavo ta dovana ir kaip ja naudoja. Knyga vadinasi STEBUKLAI TIKRAI VYKSTA.(kas ieskos, greiciausiai ja ras katalikiskuose knygynuose- tokia geltona ;))

nepasilaikykit sios zinios sau -net jei patys nedalyvausit, perduokit tiems, kuriems, galbut, tai bus gyvenimo keiciantis ivykis.

Viespats telaimina,
Agne Ivaskeviciute

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas