2006 02 01-05 SAZA

Mieli studentai, abiturientai, jauni žmonės,

Maloniai kviečiame Jus į studentų ateitininkų sąjungos organizuojamą Studentų Ateitininkų Žiemos Akademiją

“Tiesa viena, bet ne vienintelė”

Esant dvasinių ir moralinių vertybių krizei Lietuvoje, katalikiškam jaunimui ganėtinai sunku suvokti, kur yra gėrio ir blogio ribos, kaip atskirti Tikrąją Tiesą iš kitų skelbiamų tiesų.
Patiriant tokį sąmyšį studentai ateitininkai mato būtinumą reaguoti į visuomenėje susiklosčiusią situaciją ir imtis veiksmų ją keičiant. Šios akademijos paskaitų, diskusijų ir debatų metu bus analizuojama esama padėtis, reformų būtinumas aukštojo mokslo srityje; dalinamasi nuomonėmis ir patirtimi, kaip išlikti šiuolaikiškam neatsisakius moralinių vertybių; kaip galėtume gyventi, veikti Lietuvos visuomeniniame, politiniame bei kultūriniame gyvenime; kaip būti naudingiems savo tautai, valstybei, kaip ir kur ieškoti terpės veikti.
Akademijoje taip pat bus siekiama parodyti, jog tiesos pažinimo kelių ir jos siekio būdų yra daugybė, tačiau visi keliai, įvairios tiesos veda arčiau vienos absoliučiosios Tiesos; dažnai priešinamos mokslo ir religijos tiesos tarpusavyje gali būti suderinamos.

Kada? Vasario 1-5 dienomis.

Kur? Didždvario gimnazijoje (Vilniaus g. 188), Šiauliuose.

Registracija: martisver@gmail.com iki sausio 29 d.
Norėdami dalyvauti akademijoje, užpildykite registracijos anketą, kurią ir dar daugiau informacijos apie renginį galite rasti tinklapyje: http://sas.ateitis.lt

Informacija tel. 8 651 62671 (Mindaugas)

Numatoma akademijos kaina 49 Lt*

*Neužsiregistravę iki sausio 29 d. mokės brangiau.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas