DM: pagalvojimui

Sveiki:)

Per praejusius tris susirinkimus kalbejomes apie tokius dalykus:
- ko mes kaip bendruomenes norime (Eilutes: Viespats yra arti! Niekuo per daug nesirupinkite, bet visuose reikaluose malda ir prasymu su padeka jusu troskimai tesidaro zinomi Dievui. Ir Dievo ramybe, pranokstanti visokia isminti, serges jusu sirdis ir mintis Kristuje Jezuje. Fil 4, 5-7);
- s.Igne kalbejo apie tai kokie procesai vyksta bendruomenese ir daug kitu dalyku (Dalia pazadejo is iraso perrasyti ant popieriaus - norintiems pasiskaityti) - klausydami jos ir diskutuodami bandeme ivardinti kokioje situacijoje musu bendruomene yra.
- o vakar kalbejomes apie tai ka daryti kad is dabartines situacijos pasiekti tai ko trokstame.
Nepriejome vieningos isvados, bet ivardinome daug dalyku reikalingu rimtesnio apgalvojimo (skirtinga atsakomybe isipareigojusiems ir ne, tarnavimu klausimas ir kt.). Taigi sutareme, kad sia savaite (prisimindami apie ka kalbejomes) galvosime ir bandysime surasti konkrecius dalykus, priemones galincias padeti eiti toliau. O ateinanti antradieni viska aptarsime ir stengsimes susidelioti bendra vaizdeli.

Noriu visu paprasyti pagalvoti. Atvirai patys sau pripazinti ka is tikruju norite veikti bendruomeneje ir kartu su ja, del ko ateinate. Pagalvoti ka daryti toliau (ir ka noretum daryti tu;) ), kad VISIEMS MUMS butu geriau (kuo daugiau ir pagrindiniu musu poreikiu atliepta).


Iki pasimatymo +
Leona

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Nu sudetyngai cia surasyta... nelabai ir supratau esmes:)
Anonimiškas sakė…
Susirinkimai vyksta antradieniais... (jeigu ką...;)):)

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas