Roko koncertas Vilniuje!!

Is karto atsiprasau uz teksta neaisku - elektroninis laiskas atejo ne su visomis raidemis, taciau tikiuosi informacija bus iskaitoma:

Birzelio 11 d. 18val VRM kulturos rumuose Vilniuje (Zirmunu g. 1E, prie Zirmunu ziedo, priesais Iki parduotuve) vyks krikscionisko roko koncertas.

Jame dalyvaus grupes :

"A4" ir A.Cahlikovas - Tai krikscioniska rocka grojanti kompanija, uz nuopelnus festivalyje "Sielos 2003" pripazinta geriausia grupe. Vokalistas A.Chalikovas siame festyvalyje irinktas kaip geriausias balsas, kartu su Aleksandru amsutdinovu (bgnai), Arnu Bauziu (bosine gitara), Algirdu Kucinsku (klaviiniai)juos galestie isvysti ir isgirsti sestadienio koncerte.

"Kompensuoto pieno vaikai" - Tai punk rock stiliuje grojanti grupe is Kedainiu. Jaunatviskas kolektyvas, savo muzikine karjeroje skaiciuojantis tik pirmus zingsnius, patrauks klausytoja jaunatvisku verzlumu ir naujomis idejomis.

Ashtrey - modernu rocka grojanti grupe, per savo gyvavymo laikotarpi dalyvavusi ivairiuose festivaliuose tiek Lietuvoje tiek uzsienyje.
Grupes vokalsite Rita buvo pripazinta kaip geriausia Brodvejaus vokaliste 2004, dauguma muzikantu yra groje ivairiuose projektuose bei grupese.

FallinOaks - ilgai laukti sevciai is Vokietijos, ju stiliu galima
apibudinti kaip jazz, ethno ir funk persipynusia muzika grojancia grupe. Ji gana gerai zinoma Saksonijoje (Vokietija), muzika yra persipynusi ivairiu tautu etniniais elementais bei funk/jazz ritmais. Grupeje puikiai skamba tokie instrumentai kaip klavisai, saksofonas, arfa, bosine gitara, muzikantai groje dauguma Vokietijos zymiu jazz'o projektu. Daugiau informacijos galite susirasti grupes tinklapyje:
http://www.fallin-oaks.de/

Be grupiu laukiame sveciu is ivairiu konfesiju (kataliku, liuteronu
ir kt.), bet tai kol kas tebunie siurpizas.

Ateikite ir pamatysite, klausykite ir isgirsite

Iki
Susitikimo

Koncerto remejai: Lietuvos Ev.Liuteronu baznycios konsistorija,
Vilniaus Ev.Liuteronu baznycia
Pagrindinis remejas: evangeliska baznycia "Naujoji karta"

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas