Skelbimai

Sveiki, sugalvojau naują mini skyrelį - skelbimus. Gal norite kažką pasiūlyti, padovanoti, parduoti ar kažko ieškote - galima rašyti čia.

Pradžiai pabandom per "Post a comment" - komentarus. Nerašykite anonimiškai - palikite nors vardą, kad būtų žinoma kur kreiptis.

Komentarai

ugne sakė…
* Turiu daug 130-190g stiklinių indelių nuo vaikiškų tyrelių, gal kam reikia - nedidelė talpa.
Anonimiškas sakė…
Pagalvojau kad neblogai visokiem prieskoniam konervuot. Bet... As tu prieskoniu negaminu.Gal mamai reikes.
R. A. sakė…
O čia tik mėnuliams ir apie stiklainiukus galima rašyti ar galima ir kitiems ir kt. temomis? ;)
Ar mėnuliai nesiruošia į Jim Cole koncertą?
http://www.lkb.lt/2005/03/jim-cole-koncertai-ilutje-ir-vilniuje.htm
ugne sakė…
visas skyrelis skirtas skelbimams apie daiktus. gali skelbti kas nori, tik reiktu koordinates palikti jei menuliams is veido nepazistamas zmogelis. na, apie koncertus ir renginius gal geriau man meilu nyte@takas.lt, ikelsiu as:)
Anonimiškas sakė…
Nezinojau i kur parasyti, tai rasau i skelbimus. Tik noriu pasakyti, kad laikausi gerai. Toli nuo jusu, bet tuo paciu ir arti.
Be galo dziaugiuos, kad turim si tinklapi, tai padeda buti arciau jusu. Cia taip pat salta, kaip ir pas jumi, nors ir sauleta, bet oras atveso, tad jei pradetu snigti, nenustebciau. Gyvenu namely ant ratu. Jega, man patinka, ir labai grazu viduj, ir daug vietos..net dvigule lova yra bei sitting'as ir visa kita, ko reikia..karts nuo karto vis keista pasidaro, kiad aplink kalba tik angliskai ir dar kartais taip nesuprantamai, kad nors prasmek, bet i'll be alright. Siuo metu man juokingiausias issireiskimas, del kurio vis dar juokas ima 'i am in a dog house' (jis naudojamas, kai jau jautiesi isgeres, bet zinai, kad reik sest uz vairo, ir jei dar nors gurksneli isgersi, tau bus sakes..)..man cia mintis sove, gal imanoma butu susikurt savo dienorsti cia, visai smagu but pasidalint mintimis, dziaugsmais ir liudesiais su jumis..MYLIU..Laikykites. Dievas telaimina kiekviena jusu diena<><
AUKSE
ugne sakė…
laba, Aukse, kadangi turi login'a i blogspot, tai susikurk nauja bloga CREATE NEW BLOG prisijungus arba paziurek www.blogas.lt - dienorasti gali daryti cia - viskas lietuviskai.
Anonimiškas sakė…
Dziaugiames Aukseli uz tave! Ir uz tavo jauku namuka :) Ir daugiau paskaityti apie tave butu neblogai.. rasyk :) lauksim :)

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Advento palinkejimas

DM info: Angelų sargų žaidimas